Siirry sisältöön

Vierailijaryhmät

Huom! Ryhmävierailutiedustelut sähköpostiin lajitteluneuvonta@pjhoy.fi, tällä hetkellä varauskalenteri ei ole käytössä.

Tammervoiman esittely vierailuryhmille kestää noin tunnin. Siinä perehdytään jätteiden kierrätykseen ja energiahyötykäyttöön sekä jätevoimalan tekniikkaan. Vierailukalenterista voi varata esittelyn joko Pirkanmaan Jätehuollolta tai Tampereen Energialta. Varaus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esittelyä.

Ryhmän koko on 10-20 henkilöä. Isompien ryhmien tiedustelut sähköpostista lajitteluneuvonta(at)pjhoy.fi. Esittely on maksuton. Koululuokkia vastaanotamme alakoulun neljännestä lähtien. Koululuokille tarvitaan yksi opettaja tai valvoja jokaista 20 oppilasta kohden. Saavuttehan paikalle hieman ennen varaamaanne ajankohtaa.

Yksityiset vierailijat

Tällä hetkellä ei ole tarjolla yksityisille henkilöille varattavia aikoja.

Varauskalenteri

Huom! Ryhmävierailutiedustelut sähköpostiin lajitteluneuvonta(at)pjhoy.fi, tällä hetkellä varauskalenteri ei ole käytössä.

Saapuminen Tammervoimalle

Tammervoiman hyötyvoimala sijaitsee Tarastenjärven jätekeskuksen naapurissa Tampereella. (Valtatie 9:n varrella noin 15 km Tampereelta Oriveden suuntaan.) Tammervoiman hyötyvoimalan osoite on Hyötyvoimankuja 1, 33680 Tampere. Voit käyttää navigaattorissa myös osoitetta Tarastenjärventie. Kartta

Saapuessanne voimalalle kääntykää Hyötyvoimankujalta vasemmalle Tammervoiman parkkipaikalle opasteen mukaisesti vieraille merkityille paikoille. Lisää parkkipaikkoja on Hyötyvoimankadun jatkeella. Kartta voimalaitosalueelle